· Ajuntament de Ciutadella de Menorca · 971 381 050 · Plaça des Born, 15   - Català
LOGO
  Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Notificacions per WhatsApp -699 792 133-

Vols que l'Ajuntament de Ciutadella et comuniqui per WhatsApp informacions d'actualitat municipal, esdeveniments, incidències que et poden afectar o comunicacions de caràcter important i urgent?

 

Segueix les instruccions i dóna't d'alta!

  1. Afegeix a la teva llista de contactes el telèfon 699 792 133
  2. Envia'ns un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA + (el teu nombre de telèfon)


A partir d'ara rebras al teu mòbil les notificacions de l'Ajuntament de Ciutadella. 


* Per donar-te de baixa has d'enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 699 792 133 amb la paraula BAIXA + (el teu nombre de telèfon)
 


El servei de notificacions via WhatsApp és un canal de comunicació unidireccional destinat a la difusió de l'activitat municipal i impulsat pel Servei de Comunicació i Protocol i el Servei de Noves Tecnologies i Informàtica. Si vols contactar amb l'Ajuntament per fer arribar la teva consulta, queixa i o suggeriment tens disponibles els següents canals: 
 

caption
Incidències i suggeriments
Aplicació mòbil d'incidències urbanesÚs de les dades
L’Ajuntament de Ciutadella no farà servir els telèfons que obtengui com a resultat de l’ús d’aquesta eina per a comunicacions que els usuaris no hagin sol·licitat explícitament. Evidentment, això exclou l’ús dels telèfons per a qualsevol tipus de campanya informativa o de qualsevol tipus d'avís que hagi de fer l’Ajuntament.
En tot cas, l’Ajuntament fa explícit en tot moment el seu compromís d’utilitzar les dades obtingudes per aquest sistema únicament per a la finalitat per a la qual l’usuari les hagi proporcionat. No s’emmagatzemen dades de geolocalització dels usuaris.
Avís legal i política de protecció de dades aquí

 
Tornar